De start

Poten Fabriek is een jong bedrijf dat zich continu blijft vernieuwen. Naast dat onze producten handgemaakt zijn, vinden we innovatie en design erg belangrijk. Zo zult u bij ons telkens verrassende producten spotten.

Poten Fabriek is opgericht door twee middelbare school vrienden. We zijn begonnen in de garage met het maken van tafels omdat we het leuk vonden. Deze tafels zijn via marktplaats afgezet. Door de positieve reacties op de tafels kwam de droom om het geheel serieuzer te gaan aanpakken. Uit deze droom is toen dus ook Poten Fabriek ontstaan.

Onze specialiteit

De kracht van Poten Fabriek is dat we de stalen onderstellen in bulk laten produceren en hierdoor bodemprijzen kunnen aanbieden! De kracht van Poten Fabriek is de enorme inzet en het aanstekelijke enthousiasme van het hele team. Wij zijn trots op een fris, enthousiast, creatief en vakkundig team. De Poten Fabriek blijft zich voortdurend ontwikkelen en we staan dan ook altijd open voor al uw vragen en ideeën.

Bulk productie

Alle stalen onderstellen van de poten van Poten Fabriek worden in Nederland gemaakt. Zo kunnen we eenvoudig schakelen. Bij ons krijgt u een echt kwaliteitsproduct voor de beste prijs.

Timmerman van Betonlook Fabriek
Open chat
👋 Hoi, kunnen we je ergens mee helpen?
👋 Hoi, kunnen we je ergens mee helpen?