⚠️ LET OP: vanaf volgende week gaan de prijzen met minimaal 15% omhoog. ⚠️

De staalprijzen blijven helaas maar stijgen en we zijn genoodzaakt dit door te voeren.

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@potenfabriek.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Als je niet tevreden bent over de door jou bestelde artikelen dan heb je de mogelijkheid om deze binnen 14 dagen na ontvangst te retourneren.

Wanneer je een product wilt retourneren vul dan onderstaande retourformulier in. Wij zullen je retouraanvraag beoordelen en binnen 2 werkdagen contact met je opnemen voor een eventuele afspraak om de artikelen bij je op te halen. Indien dit formulier niet volledig is ingevuld kunnen we de retouraanvraag niet in behandeling nemen.

Om in aanmerking te komen voor teruggave van het aankoopbedrag moet het teruggestuurde product in originele staat en voorzien van eventuele labels en etiketten geretourneerd worden. Het product mag geen gebruikssporen bevatten. Wij behouden het recht voor om geretourneerde artikelen te weigeren als het vermoeden bestaat dat de artikelen reeds zijn gebruikt of buiten onze schuld om zijn beschadigd.

Let op: Is je poot door ons op maat gemaakt? Neem dan contact met ons op. We kijken graag samen met jou naar de mogelijkheden.

Retourneren is op eigen kosten. Wanneer wij een artikel bij u komen ophalen kost dit €50,-

Retourformulier

14 + 2 =

Open chat
👋 Hoi, kunnen we je ergens mee helpen?
👋 Hoi, kunnen we je ergens mee helpen?